Gdje pronaći besplatne profesionalne fotografije?

Gdje pronaći besplatne profesionalne fotografije?

MediaGoods > BLOG MEDIAGOODS > Blog > Gdje pronaći besplatne profesionalne fotografije?

Besplatne profesionalne fotografije

 

Poznato je da su dobar sadržaj i dobra priča najbolji put do vaših klijenata i kupaca. No, ono što prvo uhvati pažnju vaše ciljane publike na društvenim mrežama jest dobra fotografija. I kao da nije dovoljno naporno što se morate gnjaviti sa slaganjem zanimljivog teksta, sada se morate baviti i lovom na dobar kadar?

Ne brinite. Ukoliko ponestane vremena ili inspiracije za vizual, postoji jednostavno rješenje. Stranice koje vam nude besplatne profesionalne fotografije na korištenje. Sigurni smo da ste se već koristili njima ili barem čuli za primjerice Unsplash ili Pexels? To su definitivno dvije najpoznatije stranice koje nude širok izbor visokokvalitetnih besplatnih fotki. No, postoji ih još čitav niz koje će vam u određenom trenutku ponuditi baš ono što tražite. Mi smo izdvojili nekoliko nama najdražih!

StockSnap.io – stranica nudi jednostavno pretraživanje uz mogućnost sortiranja. Dnevno se učitava više stotina novih fotografija što stalno povećava ponudu dobrih fotki.

ShotStash – nama jedna od dražih stranica zbog sjajnih fotografija detalja raznih tema.

Freepik – stranica koja nudi široku lepezu pojmova za pretragu i time olakšava potragu za savršenom fotografijom.

Pixabay – stranica odlična za pejzažne fotografije, ali i za ilustracije te vektorske grafike.

Free Images – stranica koja nudi odličan izbor fotografija prirode, životinja i biljaka.

 

Besplatne profesionalne fotografijeI za kraj: fotografirajte svoje fotografije!

Google ili bilo koja druga tražilica dat će vam još mnogo odgovora na pitanje gdje pronaći besplatne profesionalne fotografije. I sigurni smo da će to riješiti problem dobrih fotografija za vaš web ili objave na društvenim mrežama. No, nama najdraže su, naravno, one koje mi sami ulovimo fotoobjektivom. Jedna od njih je fotografija koja krasi ovaj blog. I vjerujte, takve postižu najbolje rezultate na društvenim mrežama.

Zato, dajte si truda i snimite povremeno svoje fotografije. A kad vrijeme i obveze to ne budu dozvoljavali, tada je tu pomoć brojnih stranica s fenomenalnim profesionalnim fotkama koje možete kupiti ili koristiti besplatno.