FAQ

FAQ

MediaGoods > FAQ

„Ja vam se u to baš ne razumijem…“

Rečenica koju u prvom razgovoru s nama kaže sigurno 80 % naših klijenata. Bez pretjerivanja.

Što je potpuno razumljivo. Normalno je da se ne razumijete u izradu logotipa, web stranica, mogućnostima oglašavanja na Facebooku i Instagramu, pisanju članaka i mnogim drugim stvarima koje mi razumijemo. Jednako kao što se mi, primjerice, ne razumijemo u izgradnju trafostanica, uzgoj avokada, rad motora s unutarnjim izgaranjem i još mnogo drugih stvari.

Zato je na vama da nas pitate. Čak i ako niste sigurni možemo li vam pomoći nekom od naših usluga, pitajte! Na nama je da procijenimo što vam treba i kako najlakše i najkvalitetnije doći do željenog rezultata. A kako bi olakšali cijelu priču, vaša najčešća pitanja i odgovore na njih složili smo u nastavku kako bi dodatno pojasnili naše usluge i način rada. 😊

Koje usluge nudi MediaGoods?

Naš je cilj za vas kreirati sve što je potrebno za vaše postojanje u digitalnom svijetu!

✔️ Vizualni identitet i komunikacijska strategija (kreiramo logotipe, promotivne materijale poput brošura, kataloga, plakata, vizitki i sl.; definiramo komunikacijsku strategiju nastupa na društvenim mrežama i medijima)

✔️ Vođenje društvenih mreža (pokrećemo poslovne profile, izrađujemo kalendar objava, kreiramo sadržaj, pripremamo vizuale)

✔️ Izrada web stranica (kreiramo web stranice i web shopove)

✔️ Copywriting /contentwriting (pišemo sadržaje za web stranice i promotivne kampanje)

✔️ Oglašavanje na društvenim mrežama (kreiranje oglasa za Facebook i Instagram)

✔️ Odnosi s javnošću (pripremamo priopćenja za medije, native članke, strategiju nastupa u medijima, govore, konferanse…)

✔️ Radionice i edukacije (pripremo radionice i edukacije o kreativnom pisanju na digitalnim platformama, pisanju sadržaja za web, medije itd. )

Za više informacija, obratite nam se na info@mediagoods.hr

Tko su klijenti MediaGoodsa?

Priču MediaGoodsa započeli smo kako bi usluge vođenja društvenih mreža i oglašavanja na digitalnim platformama učinili dostupnijima malim obiteljsko poljoprivrednim gospodarstvima, malim obrtima, udrugama i mikropoduzetnicima. Uz brojne suradnje s manjim subjektima, našu su uslugu prepoznali i veće institucije i tvrtke. Danas su naši klijenti zaista iz različitih industrija i područja: od malih obrtnika do većih tvrtki, udruga, obrazovnih institucija, jedinica lokalne samouprave itd.

Što je STARTERICA?

STARTERICA je usluga koju smo osmislili jer je dio upita naših klijenata bio usmjeren upravo na pomoć oko pokretanja profila na društvenim mrežama. Usluga je to koju nudimo svima vama koji ste privatno već aktivni na društvenim i želite samostalno voditi i održavati poslovne profile vaše tvrtke ili obrta, ali trebate malu pomoć za start cijele priče.

Kako napraviti business page na Instagramu ili  Facebooku, što je sve potrebno prilagoditi u postavkama, koju fotografiju izabrati za profilnu ili cover, što staviti u opis profila, s kojim sadržajem krenuti u objavama, koliko često i kakve fotografije objavljivati samo su neka od pitanja koje s vama prolazimo prije aktivacije profila.

Kreiramo s vama sadržaj za vaše prve objave, definiramo stil fotografija, osmišljavamo najbolju komunikacijsku strategiju i onda stvar prepuštamo u vaše ruke. U dogovoru s vama, definiramo vremenski period naše podrške, nakon kojeg vam i dalje stojimo na raspolaganju.

Pišete li tekstove za web stranice koje ne kreirate?

Da, pripremamo sadržaj za vašu novu ili postojeću web stranicu (blog) sukladno vašim potrebama i željama. Kreiramo sve vrste sadržaja za online i offline komunikacijske kanale.

Koliko traje izrada logotipa i web stranice?

Izrada logotipa specifična je usluga jer se stvara grafički element koji će preuzeti ulogu simbola vaše tvrtke ili proizvoda i nositi cijelu priču vašeg vizualnog identiteta. Zbog toga je bitno pristupiti cijelom procesu s maksimalnom pažnjom i osluškujući želje klijenta. Prve nacrte i prijedloge  logotipa kreiramo unutar deset radnih dana, no koliko će vremena proći do njegove finalne verzije ovisi samo o klijentu i količini izmjena koje će zahtijevati prilikom dorade odabranog dizajna.

Slična je priča i s izradom web stranice. Sam proces traje oko mjesec dana, no samo ako klijent na vrijeme odobrava naše prijedloge, dostavlja tražene informacije i materijale. U suprotnom se rok produljuje za vremenski period koji smo čekali dostavu materijala od klijenta.

Radite li OOH oglašavanje?

Da, dio naših usluga direktno je vezan za OOH oglašavanje (out of home oglašavanje) točnije priprema vizuala i copya  te zakup lokacija billboarda, city lightsa,  panoa i svih ostalih printanih materijala  velikog formata smještenih u centralnim zonama gradova, na glavnim prometnicama, pješačkim zonama itd.

Postoji li ugovorna obveza prilikom dogovaranja suradnje?

Potpisivanje Ugovora o suradnji uvelike ovisi o kakvom se projektu radi. Ukoliko se dogovara suradnja koja je višemjesečna ili o kompleksnom projektu poput izrade web stranice, onda potpisujemo ugovor kako bi se jasno definirali rokovi i smjernice suradnje.

Manji i jednostavniji projekti ne vezuju se uz ugovor, no ukoliko klijent želi, neovisno o kojoj je usluzi riječ, može se potpisati ugovor. Ako je riječ o jednokratnom jednostavnom projektu, mi nećemo inzistirati na potpisivanju ugovora, osim ako to vi sami ne zatražite. Radi li se o kompleksnom projektu poput izrade web stranice ili web shopa, odnosno o više usluga koje radimo za vas kontinuirano, tada ćemo svakako potpisati ugovor o suradnji.

Gdje se nalazi MediaGoods?

Adresa je Augusta Šenoe 41, 10 290 Zaprešić, a mail info@mediagoods.hr. Kontaktirati nas možete i putem našeg Facebooka i Instagrama, a najdraži su nam oni manje formalni sastanci uz šalicu čaja ili kave na nekoj od brojnih terasa u našem gradu! 🙂

Niste sigurni je li ono što trebate dio naših usluga?
Javite nam se!