STARTERICA – pokrećemo zajedno tvoju digitalnu priču

STARTERICA – pokrećemo zajedno tvoju digitalnu priču

MediaGoods > BLOG MEDIAGOODS > Blog > STARTERICA – pokrećemo zajedno tvoju digitalnu priču

STARTERICA

Volite fotografirati i pisati? Znate točno kako biste ispričali priču o svom proizvodu na društvenim mrežama, ali niste baš upućeni u sve postavke tih kanala i ne znate kako krenuti? Onda je vrijeme da popijete kavu s našim timom! 😊

Pitanje: Kako pokrenuti poslovni profil na društvenim mrežama? Naš odgovor: STARTERICA! Usluga je to koju nudimo svima vama koji ste privatno već aktivni na društvenim mrežama i poznate su vam sve njihove prednosti. Upravo zato želite samostalno voditi i održavati poslovne profile vaše tvrtke ili obrta, ali trebate malu pomoć za start cijele priče.

Kako napraviti business page na Instagramu ili  Facebooku, što je sve potrebno prilagoditi u postavkama, koju fotografiju izabrati za profilnu ili cover, što staviti u opis profila, s kojim sadržajem krenuti u objavama, koliko često i kakve fotografije objavljivati samo su neka od pitanja koje s vama prolazimo prije aktivacije profila.

Kreiramo s vama sadržaj za vaše prve objave, definiramo stil fotografija, osmišljavamo najbolju komunikacijsku strategiju i onda stvar prepuštamo u vaše ruke. U dogovoru s vama, definiramo vremenski period naše podrške, nakon kojeg vam i dalje stojimo na raspolaganju.

Vi najbolje znate što vas je potaknulo da pokrenete svoj  posao, po čemu je vaš proizvod posebniji od drugih, po čemu je vaša usluga kvalitetnija od usluge konkurenata. Ohrabrite se! Javite nam se i krenimo zajedno pričati vašu digitalnu priču!

Vaš poziv na STARTERICA kavu čekamo na info@mediagoods.hr 🙂